✔️fødelsedagstilbud 40% ✔️ Brug koden autumn ✔️ Hurtig levering

Samarbejde

Herunder kan du læse om hvem vi samarbejder med og hvad de tilbyder. De kan supplere med viden om emner der relaterer sig til graviditet, fødsel og barsel.

Din Private Jordemoder Naja                       

Din private jordemoder Naja Din Private Jordemoder Naja tilbyder jordemoder ydelser til gravide og barselende i deres eget hjem eller på hendes lille klinik i Slagelse. 
Naja tilbyder både enkeltydelser og hele forløb, hvor hun er jordemoder igennem graviditeten og barselsperioden. Forløbet bliver individuelt tilpasset med det antal konsultationer man har brug for, derudover kan forløbet indeholde træning både før og efter fødslen, gravidmassage, akupunkturbehandling, fødselsforberedelse og ammehjælp.  
Din Private Jordemoder Naja prioriterer tid, ro og nærvær.    

Læs mere om Din Private Jordemoder Naja her: https://www.najaskou.dk/ 

Følg Din Private Jordemoder Naja på Facebook (Din Private Jordemoder Naja) eller Instagram (din_private_jordemoder_naja).  

Pusterummet hos Maria

Pusterummet Hos Maria

Jeg er Pædagog, Zoneterapeut og Børnesundheds-vejleder. Indehaver af Pusterummet Hos Maria.

Tilbyder forældre og børn en holistisk behandling og vejledning der strækker sig hele vejen rundt om barnets mentale eller fysiske udfordring.

Jeg guider også forældre i babymassage og at komme i gang med at vikle.
Jeg holder til i Klinik Fjorden i Faaborg på Sydfyn, men kører gerne ud til mødregrupper og online vejledning er også en mulighed.